Når din mad skal ændre dit liv

Føler du nogen gange, at du går og udskyder de vigtigste beslutninger i dit liv? At du går rundt ’om den varme grød’ og tænker og tænker, men ikke kommer nogen vegne, fordi du har svært ved at tage beslutningen? Så er det tid til at tage action og ændre dit liv, så du kan blive sundere og mere energifyldt end du nogensinde har været. Du vil mærke at dit liv ændrer sig, når din kost ændrer sig. Du vil føle dig lettere, være lettere, din hud får en anden glød og dit energiniveau bliver højere end du er vant til. Dette er en investering i din fremtid, du skal først og fremmest gøre det for dig selv, men du gør det også for din partner og din familie, så de kan få den bedste udgave af dig. Det har de fortjent.

Sund mad kan være sjov mad
Det er en skrøne at sund mad er kedeligt og ikke smager af noget. Så hvis du har læst det nogen steder, så glem det du har læst og få nye tanker. Hvem siger at en pizza ikke også kan være sund mad? Fordi det kan det og det eneste du har brug for er en Pizza ovn og en god opskrift.

De gode opskrifter smager også godt
De gode og sunde opskrifter smage også rigtig godt. Og hvis vi vender tilbage til den sunde pizza, så prøv at se her hvordan sådan en kan laves: For det første kan du starte med at bruge glutenfri mel til bunden. Du kan enten selv blande forskellige glutenfri melsorter så som rismel, boghvedemel, mandelmel og kikærtemel eller du kan købe en glutenfri blanding i stort set alle supermarkeder, der findes. Dernæst tænk over hvad du putter på din pizza. Brug en masse forskellige grøntsager, der både knaser lidt og smager virkeligt godt. Brug auberginer, løg, tomater, peberfrugter og læg en god tomatsovs på først inden du putter grøntsagerne på.

Din mad er afgørende for din sundhed. Og som du kan se, kan du sagtens holde fast i dine livretter, men lave sundere udgaver af livretterne, som hjælper dig og din krop med at bevare energien og vægten. Du skal bare i gang med at lave lidt research, købe et par bøger eller print fra nettet og kaste dig ud i det. Du har fortjent at være sund og se sund ud, så kom i gang!

Kommentarer

 1. kære Friskogsundmad.dk
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? 😀 Kærligst

 2. Friskogsundmad.dk Howdi, Det sku meget fint De bedste hilsner, Karl

 3. Friskogsundmad.dk Konge artikel,
  Skarpt 😉 De bedste hilsner, Benjamin S.

 4. kære Friskogsundmad.dk Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. Dbh, Oliver

 5. Friskogsundmad.dk Kære, Dejlig artikel 😛
  Dbh. Agnes S. W.

 6. Friskogsundmad.dk Kære, Det er bare lækkert! 😀 Mvh.. Agnes

 7. Heej – Friskogsundmad.dk
  Dejlig artikel
  Dbh

 8. Hej med jer, Friskogsundmad.dk
  Det da helt okay Mvh., Marius B. W.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *