Vælg de rigtige maskiner til køkkenet

Med ønsket om at leve sundt og vi samtidig har mindre og mindre tid til at være i køkkenet og lave mad er der kommet en masse nye maskiner til køkkenet på markedet som er designet til at gøre det hele meget nemmere og hurtigere. Man kan hurtig føle sig lidt fortabt når man kigger på udvalget og skal vurdere hvilken af af de mange forskellige maskiner skal man købe og til hvilken pris. På Madmaskiner.dk har de samlet maskinerne i 6 forskellige kategorier og gjort det nemt at sammenligne de forskellige. Både når det kommer til pris og til kvalitet.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du køber en ny maskine til køkkenet har jeg erfaret at det er vigtigt at den er nem at samle, men endnu vigtigere at den er nem at gøre ren og sætte væk igen. Er den besværlig at gøre ren så glem den. Du får den brugt 2 gange og så kommer den til at stå at samle støv de næste mange år før du smider den ud. 

Et andet område du skal være opmærksom på er størrelsen. Er den for stor eller for lille til dit behov. Det skal være muligt at kunne bruge den i mange år fremover som behovet ændre sig. Selvfølgelig skal man ikke købe en maskine ud fra devisen jeg skal også kunne bruge den om 20 år, men det er ærgeligt at bruge penge og ofte endda mange penge og så 1 eller 2 år senere finde ud af, at den er for lille fordi familiens behov har ændret sig.

Tilbehør og reservedele

En 3 ting som jeg har fundet ud af er vigtigt er tilbehøret. Hvor meget tilbehør følger der med og er det muligt at købe ekstra. Hvad hvis noget bliver væk eller går i stykker, er det så muligt at købe nyt eller skal hele maskinen udskiftes. Nogle gange lærer man også nyt og så vil det være rart, hvis man kan bruge den samme maskine og bare skal investere i noget ekstra tilbehør, frem for at skulle købe endnu en maskine.

Det er disse ting jeg ville kigge på, når jeg køber en ny maskine til mit køkken ud over prisen selvfølgelig. Mit køkken er lille, så det der er i køkkenet skal være noget jeg kan bruge ellers skal det ikke være der. 

 

Kommentarer

 1. Hey – Friskogsundmad.dk Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde.
  Rigtig god aften. Liv

 2. Hawdy Friskogsundmad.dk Det er så inderligt godt På forhånd tak. Walter

 3. Friskogsundmad.dk Godt gået, Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. Venligste hilsner. Molly

 4. Hawdy, Friskogsundmad.dk
  Det er så inderligt godt
  Fortsat god dag. Felix

 5. Hej med jer,, Friskogsundmad.dk Ift. Vælg de rigtige maskiner til køkkenet, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 🙂
  Rigtig god aften, Emily A.

 6. kære – Friskogsundmad.dk
  Det sku meget godt ;-P Dbh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *