Sommersund med proteinbar-snack

Sommer, sol og sunhed er ikke altid noget, der går hånd i hånd. Solskin og strandbesøg kalder ofte på kolde, eksotiske drinks, store is, pizza i parken og hygge med vennerne. Men der findes heldigvis råd og tips til de fleste ting, og du kan sagtens være sommersund og hygge dig samtidig. 

I stedet for at drikke øl kan du gå over til vin, som er lidt fattigere på kalorier. Du kan også bytte din sodavand ud med danskvand, som indeholder nul kalorier, og det fede her er, at du kan tilsætte den smag, du ønsker – i hvert fald hvis du selv er indehaver af en sodastream. Citron, mynthe, kalorielet saftevand you name it. For at undgå snacktendensen kan du også skifte chips og slik ud med en proteinbar, selv på sommeraftener. Der findes et hav af varianter, så der findes med garanti også én, du kan lide, som passer til dit sommerhyggebehov – f.eks. cheesecake, karamel, coockies og jordbær, altså ret sommervenlige smage.

Sund sommersnack, proteinkilde og kvælning af eftermiddagssulten

En anden ting proteinbarer er rigtig gode til, er at kvæle den lille eftermiddagssult. Er du én af dem, der ofte falder i, eller om eftermiddagen har en tendens til at gå i slikskabet, overspise eller gå all in, hvis du først er faldet i. Et nemt, hurtigt og relativt sundt alternativ er proteinbarer, der kan være med til at fjerne sukkertrangen for dig. De smager godt og en anelse syndigt, selvom de er fyldt med proteriner. Så hvis du har en tendens til at snuppe en marsbar eller en halv pose nødder on the go, kan denne erstattes af en proteinbar, som du nærmest kan finde i alle afskygninger – også der smager af marsbar. Og det gode her er, du får en mættende fornemmelse samtidig med, at du holder dig lidt sundere end ved en almindelig marsbar.

Det gode ved en proteinbar er, at den kan bruges både som erstatning som snack på en sommeraften, stille den lille eftermiddagssult, men den kan også erstatte et mellemmåltid og være en god kilde til protein efter træning, som mange ofte søger efter træning. I stedet for en proteinshake eller en ordentlig omgang kø, kan det være en fordel med en proteinbar, som altså kan redde dig både fra den lille sult, til en sundere sommerhyggesnack eller som et godt alternativt til en proteinkilde efter en god, hård træning. Vær opmærksom på hvilken variant du vælger, da der kan være forskel på sukkerindholdet i de forskellige barer. 

 

 

Kommentarer

 1. Friskogsundmad.dk – Hej, Virkelig god læsning. Rigtig god aften, Mikkel R.

 2. Howdi Friskogsundmad.dk Fed titel: “Sommersund med proteinbar-snack” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning 😀 Rigtig god aften. Lea

 3. Friskogsundmad.dk Hej, Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu?
  De kærligste hilsner. Mille J.

 4. Heej, Friskogsundmad.dk
  Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning 😛
  Mvh.. Magnus S. W.

 5. Howdi Friskogsundmad.dk God og kort artikel – flere af dem
  Fortsat god aften

 6. Howdi
  Virkelig god læsning. ;-P
  Venligste hilsner fra. Sofia A. H

 7. Hawdy, Friskogsundmad.dk Har i et nyhedsbrev? 🙂 Rigtig god aften. Arthur

 8. Friskogsundmad.dk – Hejsa, Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 😉 Rigtig god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *