Få mest muligt for dit guld

Sælg dit gamle guld

Mange danskere ligger inde med gamle guldsmykker, guldure eller skrotguld, der ofte bliver glemt eller ovenikøbet bare kasseret. Det som mange ikke overvejer er, at der rent faktisk kan være mange penge at hente, hvis du, i stedet for at opbevare dit gamle guld i skuffen, vælger at sælge det videre til omsmeltning eller genanvendelse. Det kan gøres på forskellige måder, og processen er ganske enkel. 

Få den bedste pris

Priser på guld varierer og vurderes ud fra en række parametre, heriblandt guldets karat. Det kan lyde en smule uigennemskueligt, men sådan behøver det langtfra at være.

Hvis du vil være helt sikker på at sælge dit gamle guld videre til markedets bedste pris, kan du via nedenstående link finde frem til det såkaldte guldindeks og sammenligne priser fra alle forhandlere på markedet. Det er helt transparent, og gør det muligt for dig at følge med i guldpriserne fra dag til dag. Læs mere her: Omkring Nordiskguld.dk, hvor priserne løbende bliver opdateret.

Så nemt er det

At sælge ud af guld-gemmerne kan måske lyde som en krævende proces at skulle igennem, men det bliver faktisk ikke meget lettere. Hvis du ikke bor i nærheden af en forhandler og lige kan smutte forbi forretningen og få en vurdering, kan du blot sende dine guldgenstande med posten. Du kan tilmed få betalt dit fragtlabel, så det ikke kommer til at koste dig en øre.

For udvalgte genstande er det endda muligt at få betalt forsikring oveni, så du slipper for at skulle bekymre dig unødigt.

Få et tilbud

Det er ikke bindende at få en vurdering af dine genstande. Du kan for eksempel tage dit gamle smykke med til en forhandler, som på baggrund af de gældende guldpriser vil give dig et uforpligtende tilbud, hvorefter du kan vælge at takke ja eller nej. Har du sendt genstande med posten, og skulle du i mellemtiden have ombestemt dig, er det selvfølgelig også muligt at få sendt dem retur, hvis du endnu ikke har accepteret tilbuddet. Der er altså ikke noget at frygte.

Ønsker du at tage imod tilbuddet på dine guldvarer, kan du hurtigt putte den ekstra indtjening i lommen. Pengene udbetales nemlig med det samme og vil blive overført til din konto, så snart du accepterer tilbuddet.

Hos Omkring Nordiskguld.dk kan du blive meget klogere på, hvordan du tjene lidt ekstra ved at sælge dit gamle guld videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *