Træt af at løbe i regnen? Så køb et løbebånd

Et løbebånd er til dig som gerne vil træne fleksibelt derhjemme

Hvis du også går efter sommerkroppen og lige skal smide de sidste kilo. Så kan en løbetur hjælpe dig godt på vej. Hvis du derimod ikke orker at løbe udenfor og ikke føler du har tiden, kan et løbebånd derhjemme være helt genialt. Du får nemlig muligheden for at hoppe på det, når du lige har et kvarter og kan altid lige komme tilbage. Du kan også se tv derhjemme imens, eller lade kyllingen stege i ovnen og få træningen klaret imens. 

Jeg kan helt klart anbefale at købe et F85 løbebåndet fra Sole på Nettofitness.dk. Løbebånd er gode, fordi selv bestemmer tempoet og både kan skife imellem at gå og løbe. Du kan også lave intervalløb og uanset hvad, vil du med tiden opdage at du kommer i bedre form. 

Her får du de bedste råd til dig som gerne vil leve en sundere livsstil. 

  • Start stille ud med træningen, hvis du er nybegynder. Du kan sagtens begynde bare at sørge for at gå 10.000 skridt dagligt og så enten øge skridt antallet eller bare generelt tempoet og få pulsen højere op.
  • Invester tid og penge til træning. Når det er sagt, så køb noget behageligt træningsstøj, nogle gode og stabile løbesko som passer til dine fødder og måde at løbe på, køb nogle gode høretelefoner til at høre musik, et sportsur til at tracke puls, distance, kalorier og meget mere og så tænk, at pengene i sidste ende er godt givet ud. For du finder en motivation til at træne, når du nemlig ikke mangler noget og føler dig komfortabel. 
  • Sov og restituer. Det er vigtigt for din restituation at du sover nok. Sov gerne 7-9 timer dagligt i et mørkt og køligt rum. Husk at lufte ud dagligt. 
  • Dyrk yoga og mediter når motivationen daler. Motivationen skal nok komme igen, men nogle gange skal du bare have et ”hvorfor” til dig selv, hvor du finder ud af, hvad grunden er til, at du gør som du gør. 
  • Spis sundt og varieret. Find glæden i at spise grønt og frugt, på den måde vænner du dig til at det ligger i indkøbskurven og nemmere undgår at du ender med at spise en hel pose chips. Prøv at erstatte chipsene med f.eks. gulerødder og en god dip, på den måde får du nogle sundere alternativer som stadig smager godt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *