Tag en tur til Formel 1 i Dubai

Drømmer du også om at tage en tur til Formel 1 i Dubai? 

Vil du også med og opleve årets sidste Formel 1 løb hvor den nye verdensmester findes og fejres? Det kan jeg godt forstå. Her oplever du nemlig et motorløb hvor der kørsel i både dagslys og mørke, solens stråler og den varme som man bare har savnet over vinteren, som finder sted selvom det er november måned. Du kan med en rejse til Dubai kombinere turen med et storslået motorløb med oplevelser og luksus i Dubai, nu du alligevel er taget afsted. 

Det her er hvad nogle af rejsende udtaler om turen: Når man sidder på tribunen, med en fed udsigt til banen, og de hurtige biler larmer forbi, så rejser hårene sig på armene! 

Lyder det næsten for godt til at være sandt? måske en ægte drengedrøm? Så tag med på en Formel 1 i Dubai og oplev hvordan du finder luksus i alle Dubais lækre områder. Først og fremmest kræver det bare at du bestiller, sætter dig ind i en kæmpe luksus flyvemaskine Emirates, så kommer du direkte til Dubai. I flyveren bliver de lækreste drinks serveret af smukke Stewardesser og du behøver ikke andet end at læne dig tilbage og få serveret en kold drink. Når du kommer venter et lækkert 5-stjernet hotel i millionbyen Dubai og du kan se frem til at opleve et fantastisk Formel 1 Grand prix i Abu Dhabi. Det er ikke et racerløb, det er sæsonens sidste Grand prix og en hel unik chance for at opleve det VILDESTE raceløb. Så undervurdet det ikke. I Dubai finder du så meget luksus og muligheder for at shoppe dig fattig i byen. Derudover finder du lækre strande og poolområder og du kan slå dig lige så løs som du har lyst til og virkelig føle en luksus i hele byen. Det ligner altså ikke Danmark og du vil føle dig langt væk på en god ferie. 

Rejsen inkluderer følgende: 

  • Fly t/r fra Kastrup Lufthavn med Emirates
  • 5-stjernet hotelophold i Dubai inkl. morgenmad
  • Transfers
  • 2 dages tribune billet til Formel 1 i Yas Marina Circuit i Abu Dhabi (1,5 times kørsel fra Dubai)

Glæd dig til de vildeste oplevelser i dit liv. Tag en du holder af, med dig under armen og få nogle helt unikke og luksuriøse minder sammen. I vil aldrig glemme denne unikke mulighed og jeg ønsker jer bare god tur! 
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *